Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

 
Minulla on kuusi vuotias kouluratsu, jonka kanssa  tavoite olisi kilpailla nuorten hevosten luokissa. Nuoren hevosen takapolvi ongelmat ovat yleisiä, joten valmentajani suositteli käyttämään Bio light valohoitoa parin viikon
ajan, edistääkseen palautumista. Käytin Bio Lightia
enimmäkseen treenin jälkeen ja hevonen silminnähden nautti hoidosta ja treenatessa huomasin että hevonen oli yhteistyöhaluisempi ja rennompi. 
 
Yt. Anita ja Londonlife
 
 
Olin pt Lennun asiakkaana kevään ja kesän 2017 aikana noin 4 kuukauden ajan. Tavoitteeni oli kiinteytyminen ja kunnon kohottaminen.
Tapasimme Lennun kanssa viikottain, yhteensä 16 kertaa. Tapaamiset olivat monipuolisia sisältäen erilaisia liikuntamuotoja, lihashuoltoa, rentoutusta ja ravintoneuvontaa.
Kokemus oli erittäin positiivinen. Koin, että Lennu kuunteli minua asiakkaana ja otti todella hyvin toiveeni huomioon.
Samoin hän osasi huomioida pienet, henkilökohtaiset "rajoitteeni" liikunnan suhteen. Lennun arvostava ja rauhallinen tapa kohdata asiakkaansa herätti luottamusta. Hänen kanssaan oli helppo keskustella ja itse koin yhteistyömme erittäin miellyttävänä.
Saavutin tavoitteeni ja opin paljon uutta.
Voin lämpimästi suositella pt Lennua!
-Marianne-
 

Aloitin Lennun PT- harjoitusasiakkaana keväällä 2017, josta asiakassuhde on jatkunut tähän päivään asti ja jatkuu edelleen.

Pari vuotta aiemmin minulla oli pt, jonka kanssa tapaamisemme olivat saliharjoittelua. Henkilökohtainen ravintovalmennus ei kuulunut tuolloin valmennukseen.

Saliharjoittelu tuntui yksitoikkoiselta ja tapaamisiin meno tuntui pakonomaiselta. Tuntui, että kävin siellä ohjaajan takia. En oikein innostunut tuolloin koko personal trainer touhusta.

Lennun kanssa tuntui heti alusta asti, että ohjaus on juuri minua varten henkilökohtaisesti. Kävimme läpi ruokapäiväkirjani, ruokailutavat ja rytmit. Liikunnasta sain paljon lisätietoa ja käytännön harjoituksia.

Tavoitteiden asettaminen, jotka yhdessä sovimme, oli erittäin hyvä asia. Innostuin kovasti kaikesta liikunnasta. Tavoitteet olivat realistisia ja innostavia. Niihin on päästy aikataulussa ja niissä pysytty. Painonpudotustavoite oli viisi kiloa ja se on saavutettu. Mutta pelkästään kilojen pudottaminen ei ollut tärkeintä, vaan kiinteytyminen, jota on tullut selkeästi, sekä turvotuksen katoaminen.

Ruokavalioon tuli nopeasti muutoksia. Aloin tarkemmin katsomaan, mitä ravintoaineita mikäkin ruoka-aine sisältää. Paljonko on proteiineja, hyviä tai huonoja rasvoja sekä hiilareita Annoskoot ja lautasmallit tulivat jokapäiväiseksi. Miehenikin on lähtenyt mukaan systeemiin. Erilaiset öljyt ja rasvat tulivat myös tutuiksi uudella tavalla. Maapähkinöiden kalorimäärä yllätti. Niitä kun olin aina pitänyt terveellisinä ja syönyt melko suuriakin määriä.

Liikuntaa on tullut paljon lisää. Teimme kahvakuulatreeniä ja kiertoharjoittelua ulkona Käänteentekevää oli kuitenkin sauvakävelylenkki uudessa ympäristössä. Sauvakävely oli ennestään tuttua, mutta vastussauvoilla ja uudessa ympäristössä ohjattuna löysin jotain ihan uutta. Myös keskivartalon lihasten löytäminen oli uusi juttu, vaikka pilatesharjoittelu on vanhastaan tuttua. Ryhmässä ei saa samalla tavalla henkilökohtaista ohjausta, kuin personal trainerin kanssa. Pilatesohjaajaltakin olen saanut kehuvia kommentteja kehittymisestäni pt-harjoittelun alettua.

Nykyään tapaamisemme ovat pääosin kehonhuoltoa, jonka jälkeen olo on hyvä ja ihanan rentoutunut. Lisäksi saan BioLight valohoitoa jännittyneisiin hartioihini, joka kruunaa kehonhuollon.

Olemme eläkkeellä ja mieheni kanssa liikkumisemme on lisääntynyt huomattavasti kuluneen vuoden aikana. Hankimme Lennun innoittamana vastussauvat. Hiihtolenkeistä on tullut vähintään kymmenen kilometrin pituisia aiempien muutaman kilometrin sijaan. Jaksan käydä töissäkin tässä eläkkeellä ollessani. Virtaa on tullut paljon lisää.

Suosittelen jokaiselle tällaista henkilökohtaista ohjaajaa. Itselle aukesi uusi elämäntapa. Omaan terveyteen ja hyvinvointiin pitää satsata. Aluksi en oikein halunnut kertoa, että minulla on oma valmentaja. Nyt olen ymmärtänyt, kuinka paljon se minulle antaa ja haluan rohkaista toisiakin panostamaan itseensä.

Enni 63v