Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Itserakas

Lisätty 05.09.2019

ITSERAKAS

Sanalla on negatiivinen merkitys, sivistyssanakirjan mukaan itserakas on:”kopea, pöyhkeä, ylimielinen, täynnä itseään, itsekeskeinen, omahyväinen, pollea, tärkeilevä, turhamainen, itsekäs, egoistinen, narsistinen”.

Pohdin tuota asiaa monelta kantilta. Miksi meihin on iskostettu, että itsensä rakastaminen ja hyväksyminen on negatiivista? Meidänhän pitäisi hyväksyä itsemme ja rakastaa itseämme, jotta pystyisimme antamaan itsestämme myös toisille.

Ex-anoppini kuuli opettajan kehuvan poikaani, johon silloinen anoppi tokaisi, ettei pidä kehua, ettei ylpisty! Tämä oli 90-luvulla. Toivottavasti kukaan ei enää ajattele noin. Itsetunnolle tekee hyvää pienetkin kehut.

Meillä jokaisella on välillä aihetta pysähtyä pohtimaan omaa suhtautumista itseensä. Itselle pitää olla armollinen, eikä vaatia liikoja. huomaamattamme olemme myös esimerkkeinä perheessä, työssä ja vapaa-ajalla. Oma hyvinvointi ja itseänsä rakastaminen, vioista ja puutteista huolimatta, on tärkeää. Kuinka muuten voimme antaa toisille rakkautta ja huolenpitoa, jos emme edes pidä itsestämme.

Minulla on monenlaista vaivaa vaihdellen. Se pysäyttää aina hetkeksi, vaikka en sitä pidäkään. Se myös opettaa ymmärtämään niiden asiakkaiden ohjauksissa, joilla on rajoitteita liikkumisen suhteen. Välillä minulla on vaivana takareiden vaivat, välillä selässä välilevypullistumat ja nyt olkapään ongelma. Kipu ja särky pakottavat pysähtymään. Mutta aina päätän, että täältä taas noustaan.

Olen monella tavalla keskivertoihmisestä poikkeava. Välillä se tuntuu rasitteelta. Olen kuitenkin pystynyt useimmiten kääntämään asian edukseni. Mieheni on opettanut minulle paljon itsensä hyväksymisestä vikoineen ja vahvuuksineen. Myös nuorimmalta tyttäreltäni olen oppinut paljon. Hienoa, kuinka nuoret ovat viisaita ja ajattelevia.

Rakastakaa itseänne hyvine ja huonoine puolineen!