Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Joulun aikaan

Lisätty 18.12.2017

Yhä enemmän huomaan kirjoituksia palautumisen ja levon tärkeydestä. Hienoa, että asia on nostettu esiin monessakin yhteydessä. Jokainen meistä tietää, että ylikuormittuneena ei kroppa toimi tehokkaasti, mutta kuinka moni osaa tunnistaa itsessään ylikuormittumista? Tässäkin ovat lyöneet erilaiset mittauslaiteet läpi markkinoilla. On mahdollista nähdä, onko uni ollut levotonta, onko treeni ollut tehokasta, monta tuntia on nukkunut, treenannut jne. Myös FirstBeat hyvinvointianalyysi on tullut suuremman yleisön tietoisuuteen ja sen antamia tietoja osataan arvostaa. Erona kotimittareihin on sykevaihtelun mittaaminen. Sykevaihtelu johtuu pääasiassa autonomisen hermoston välittämästä säätelystä, (ja sykevaihtelun avulla voidaankin analysoida elimistöä kiihdyttävän sympaattisen ja rauhoittavan parasympaattisen hermoston toiminnan tasapainoa). Eli tällä kolmen vuorokauden mittauksella saa paljon tietoa mm. omasta palautumisesta ja stressitasosta, jonka pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan ja pohtimaan, onko jotain parannettavaa.

Nyt on menossa jouluviikko. Monella on vasta alkamassa joulustressi. Pitää sitä ja pitää tätä. Itse olen luopunut jo vuosia sitten joulustressistä. Kotiin laitetaan joulukuussa yleensä jouluvalot ja joulun alla joitain koristeita. Kynttilöitä poltamme läpi vuoden ja tähän pimeimpään aikaan vielä enemmän. Jouluksi vuokrasimme mökin, jossa ei tarvitse tehdä mitään. Pelejä ja herkkuja mukaan. Sauna ja maalaismaisema, toivottavasti vähän luntakin. Jouluaterian tilasin läheisestä ”päätalosta” Näin ei tarvitse syödä laatikoita päivätolkulla. Ollaan yhdessä kahden tyttäreni sekä mieheni kanssa. Ulkona kävely, kuvaaminen, sisällä saunominen ja venyttelyt. Rentoa oloa, yhdessä ja välillä yksin.

Jumpat ovat joulutauolla. Ihanat jumppaajani muistivat minua kukilla ja suklaalla. Aina lämmittää kovasti, kun saa kiitosta. Taas jaksaa väsätä uusia ohjelmia tammikuulle. Viime viikolla oli jo selvästi osallistujat vähentyneet tunneilta. Eilen kävin kuntosalilla, eikä sielläkään näkynyt montaa treenaajaa olevan paikalla. Ehkä joululomaa on jo aloitettu myös liikunnasta. Hyvän lepotauon jälkeen taas jaksaa liikkua ja harrastaa.

Rentouttavaa Joulua jokaiselle.