Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Maaliskuu on jo pitkällä

Lisätty 19.03.2018

Maaliskuu on jo pitkällä. Se tarkoittaa valoisuutta lisää, joka lisää energiaa. Valolla on uskomaton voima lisätä energiaa. Jos ei ole liian valonarat silmät, lähes kaikki haluavat kääntää kasvonsa valon suuntaan, kuin kukkaset keväällä. Valon parantava vaikutus on tunnettu jo vuosia sekä fyysiselle, että psyykkiselle terveydelle.

Itselleni kevät on toiseksi mieluisin vuodenaika syksyn jälkeen. Innostun jo suunnittelemaan kevään liikuntoja ja uusien asioiden oppimista. Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna olin Tallinnaan oppimassa uutta hydrobic-ohjaamisesta Portugalilaisten vetäjien opetuksella. Ensi viikolla haen lisäoppia vastussauvojen käytöstä treenissä. BungyPump- vastussauvoja on mahdollisuus testata minun sauvakävelytreeneissä.

Mäntsälän monen muun pienyrittäjän kanssa olemme juuri aloittaneet ja aloittamassa toimintaamme yhteisen käytävän varrella. Meitä on iso ryhmä pääosin hyvinvoinnin kanssa läheisesti työtä tekeviä. Oma toimitilanikin alkaa pikkuhiljaa olla kalustettu. Huhtikuussa meillä on yrittäjien yhteiset avajaiset.

Moni pohtii ja harkitsee, että jotain pitäisi tehdä oman hyvinvoinnin parantamiseseksi, tai vähintään ylläpitämiseksi. Netistä ja lehdistä sekä kirjallisuudesta löytää linkkejä ja vinkkejä tolkuttomia

määriä.

Kuinka niistä poimia oikeat opit? Miten pääsisi alkuun ja pysyisi liikkeellä? Vertaistuki on korvaamaton apu samalaisten asioiden kimpussa pähkäileville. Joskus jokin pieni asia saa tapahtumaketjun aikaan. Ystäväni kertoi, kunka häneltä kysyttiin, oletko raskaana. ei ollut, mutta siitä hetkestä aloitti painonpudotuksen. Tässä nykyisessä toimintamuodossa järjestän ensimmäisen Hyvinvointikurssin pienryhmälle 8-10 hengelle. Sinne kannataa ilmoittautua, jos kaipaa neuvoja, peffaan potkimista ja vertaistuksea. Vastaavanlaisia kursseja olen aiemminkin pitänyt, mutta ryhmä on ollut suurempi. Odotan innolla ensimmäistä ryhmän tapaamista.


Sain äskettäin asiakkaaltani paljon hienoa palautetta. Hän kertoi, kuinka yhteisten tapaamistemme seurauksena, vajaan vuoden ajalta, hänen elämäänsä on tullut paljon positiivisia muutoksia. Eikä vain yksin hänelle, vaan myös mies on jutussa mukana. Jaksaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy ja tuntuu ollen aina läsnä. Itselläni on hieno tunne, kun on saanut olla tuossa matkassa mukana. Hänen kertomuksensa löytyy sivulta ”asiakkaiden kokemuksia” Toivon saavani hyvinvointiryhmän kasaan ja innostavani taas uusia innokkaita elämäntapamuuttujia.

Kun lumet alkavat sulamaan aloitan myös pienryhmille treenit ulkona. Lisään sivuilleni, faceen sekä holvi-kauppaan näistä tietoa. Näistä jo viimeksi kirjoitinkin, eli suunnitteilla on sauvakävelytreeniä, kiertoharjoittalua, keppijumppaa, kahvakuulaa, mäkitreeniä, porrastreeniä ja mitä ikinä tahdottekaan. Toivotaan sateetonta kevättä, kunhan pakkasista on selvitty.

Itse mietin tuota kuvaa katsellessani, kuinka hieno onkaan sen maisema. Riippusillan ylittäminen voi olla pelottavaa, mutta sitäkin palkitsevampaa, kun silta on ylitetty ja matka uusiin, kauniisiin maisemiin, etenee. Voittajafiilis. Älä pelkää lähteä kohti uusia haasteita. Eteneminen askel askeleelta on turvallista ja palkitsevaa. On tavoitteesi mikä tahansa, etene sitä kohti itsesi vuoksi.