Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Mikä fiilis

Lisätty 08.10.2017

Miten suuri merkitys onkaan sillä, mikä on fiilis! Olotila on kokonaisvaltainen. Se näkyy kauas, halusi tai ei. Se myös tuntuu. Ei sitä voi selittää, mutta jokainen sen tietää. Jos saa positiivisen kommentin, pienenkin, on päivä pelastettu. Myös negatiivinen kommentti tai muu käytös vaikuttaa olotilaan. Menee fiilikset, mikään ei oikein innosta tai kiinnosta. Hartiat alkavat painua kasaan ja pääkin vähän roikkuu.

Ja nämä fiilikset tulevat jo tosi pienistä asioista. Kiusaaminen, minkälainen tahansa, on jo paljon syvempi juttu. Se ahdistaa, sairastuttaa, rintaan ja päähän sattuu, vatsaa polttaa, ruoka eikä uni maistu, mikään ei huvita, energiat valuvat kuin jaloista lattialle ja siitä viemäriin asti. Ei pysty keskittymään, välttelee kaikkia tilanteita, jotka mahdollisesti lisäisivät ahdistusta. Olen itse kokenut tämän eikä ei häviä mielestä, ei varmasti koskaan.

Onneksi on liikunta. Kun pahimman yli on päässyt, liikunta auttaa jaksamaan. Se on monelle tie hyvään oloon ja omaan hyvinvointiin. Tuo onnistumisen tunteita, joka taas tuo lisää energiaa. Vähän kuin positiivinen kierre. Voihan liikunta olla joskus myös pakkopullaa, mikä ei ole positiivinen asia, eikä tuo myöskään hyvää oloa. Se on yksi syy, miksi liikunta taikka dieetti ei tehoa. Ilo ja hyvä olo täytyy löytää omassa liikunnassa. Tässä tuleekin henkilökohtaisen valmentajan rooli tärkeäksi. Ei pelkästään hyvän ohjelman suunnittelu, vaan asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, jossa elämäntilanne ja henkilökohtaiset mieltymykset ja inhokit huomioidaan. Toisille siitä on korvaamaton apu. Toiselle riittää vertaistuki tai yksin treenaaminen.

Itse sain positiivisen energiapiikin viime viikolla. Sain puhelinsoiton juuri ennen vesijumppatuntien alkamista. Puhelu oli yllättävä ja positiivinen. Sain hyviä iloisia uutisia. Enää ei ollut aikaa soittaa kotiinkaan, kun tunti oli juuri alkamassa. Tunsin, että hymy levisi korviin asti kaikkien neljän tunnin ajan. Myös energiaa riitti ja se tarttui myös jumppaajiin. Sen vaan aisti niin selvästi. Selkeä esimerkki, kuinka energia tarttuu, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Onneksi tässä tapauksessa positiivista.

Viikonloppuna saunassa rentouduin ja nautin vaan olemisesta ja perheen läsnäolosta.