Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Miltä tuntuu?

Lisätty 19.09.2017

 

Miltä sinusta tuntuu?

 

Kuinka usein kuuntelet itseäsi? Pysähdyt miettimään ja aistimaan omia tuntemuksiasi. Mieli ja keho tuntevat jatkuvasti. Vanhan sanonnan mukaan suruun voi kuolla, ilo tarttuu, viha tekee happamaksi jne. Tunne ei ole vain fyysinen tunne vaan se on kokonaisvaltainen, koko kehon tila. Tunteet koetaan kehossa ja mielessä. Siksi meidän pitäisi pysähtyä ja oppia kuuntelemaan itseämme. Tunteita ei saisi jättää sisälle käsittelemättä, vaan käsitellä ja sen jälkeen joko pitää siitä kiinni tai päästää irti oman valinnan mukaan.

 

Useinhan on niin, että sitten vasta uskotaan, kun asioita pystytään todistamaan ja mittaamaan. Tunteiden vaikutuksia ja niiden aiheuttamia fyysisiä oireita ja sairauksia on pystytty viime vuosina mittaamaan. Mihin mikäkin tunne vaikuttaa. Tunteiden vaikutusta on mitattu esimerkiksi seuraavissa elimissä: keskuhermosto, hengityselimistö, sisäeritys, lisääntymiselimet, tuki- ja liikuntaelimistö, ruuansulastus. Näiden toimintoja tunteet säätelevät. (prof. Lauri Nummenmaa, Aalto Yliopisto)

 

Tunteita voi myös lukea ihmisen eleistä ja ilmeistä. Tunnetilat myös tarttuvat ja leviävät. Kosketus aiheuttaa voimakkaita tunteita. Toisen koskettaminen, paijaaminen ja silittely (ei seksuaalinen) saa aivojen opioidijärjestelmän aktivoitumaan ja erittämään mielihyvää tuottavaa endorfiinia. Yhteisöllisyys ja porukan yhteinen tapaaminen tuo myös mielihyvää. Yhdessä on mukavaa olla ja tehdä asioita. ei ole sama ”tavata” somessa eri kanavilla, kuin kasvokkain.

 

Puolen tunnin luento aiheesta (suosittelen lämpimästi): https://www.youtube.com/watch?v=B_1sfeznk7k

 

Myös liikunnalla ja tunteilla on vastavuoroinen suhde. Kehomme fysiologinen tila vaikuttaa suoraan siihen, millaisia tunteita koemme. Parhaimmillaan liikunta aiheuttaa myönteisiä tunteita, jotka lisäävät liikuntamotivaatiota http://www.lts.fi/sites/default/files/page_attachment/lt_5-16_39-43_lowres.pdf

 

Myös itse ohjaan Mindful Body tunteja, jotka ovat kehon kokonaisvaltaista huoltamista. Keskitymme kehon yhteen alueeseen yhdistäen siihen omat tuntemukset, kukin omalla tavallaan. Tunti on pysähtymistä, rauhoittumista ja oman itsensä kuuntelemista ja kuulemista, tuntemista. http://mindfulbody.fi/mindful-body/

 

Rauhoittavaa syksyä kaikille. Itse olen kuumeessa rauhoittumassa kotona. joskus on pakko pysähtyä. Jos ei oma pää kerro, niin kroppa ainakin reagoi. On vaan osattava kuunnella ja pysähdyttävä kuulemaan.