Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Pirtsakkaa helmikuuta

Lisätty 19.02.2018

Kaunis talvi on täällä parhaillaan. Ulkona on oikea talvi. Lunta, aurinkoa ja pakkasta. Kevätauringosta saa mukavasti piristävää valohoitoa ja ulkona liikkuessa lepää mieli.

Kuopuksella oli viime perjantaina vanhojentanssit. Niihin valmistautuminen alkoi jo viime keväästä lähtien. Mekko, kengät, korut, kampaus, meikki sekä iltamekko. Ja varsinainen tanssien opettelu. Itse otin lomapäivän kuljetuksia varten. Ja miten kaunista se olikaan! Koko tilaisuus alusta loppuun. Tytöillä ihanat mekot ja kauniit kampaukset. Pojilla komeat puvut ja kengät. Hyvä valmistautuminen, suunnittelu ja ennakointi oli tässäkin kaiken onnistumisen takaajana.

Itselläni siintää jo kevät mielessä. Paljon ajatuksia ja suunnitelmia pyörii päässä. Koulutuksia, webinaareja ja kaikenlaisia tapahtumia on jo kevääksi kalenteri pullollaan. Myös mindfullness-kurssi on kalenterissa, jotta hidastaminenkaan ei unohtuisi kaiken keskellä.

Jos mielii nostaa omaa kuntoaan kesäksi, niin nyt alkaa olla jo aika aloittaa. Monille liikkeellelähtö on iso kynnys. Minne lähtisi, mistä aloittaisi ja mitä pitäisi tehdä? Starttaan Hyvinvointiryhmän maaliskuussa. Siellä käsitellään yhdessä liikunnan ja ravinnon osalta teoriaa sekä treenataan ryhmän kanssa yhdessä. Vertaistuki ryhmässä on iso juttu. Samanhenkistä porukkaa yhteisellä polulla. Ryhmään mahtuu vain kymmenen, jotta jokainen tulee huomioiduksi ohjauksissa.

Pian on jo kevätkelit ja myös pienryhmätreenit starttaillaan ulkona.