Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Toiminnallista elämää

Lisätty 16.09.2018

Toiminnallista harjoittelua

Tätä kirjoittaessa on kaunis syys-sunnuntaipäivä. Lämmintä riittää yhä vaan. Aurinko paistaa. Läksin metsään ämpärin kanssa toiveena saada puolukoita saaliiksi. Puolukkasaalis jäi mitättömän pieneksi monen tunnin etsinnän jälkeen. Silti ei olo ole ärtynyt. Mustikoita oli runsaasti, mutta ne ovat jo mauttomia. Metsässä liikkuminen on erittäin terapeuttista ja voimaannuttavaa. Luonnossa liikkumisesta on tehty tutkimuksiakin, kuinka se vaikuttaa laskemalla stressihormoneja sekä myös sykettä ja verenpainetta. esim. https://www.mielenterveystalo.fi/aikuiset/itsehoito-ja-oppaat/oppaat/tietoa_luonnon_hyvinvointivaikutuksista/Pages/luonnon_vaikutus_hyvinvointiin.aspx https://yle.fi/uutiset/3-9548399

 

Hiljaisuus, tuoksut, metsän kauneus. Kaiken tuon lisäksi mitä parhain tapa harrastaa kehonpainolla to

iminnallista liikuntaa. Tasapainoa, koordinaatiota, hyppyjä, askelkyykkyjä, syväkyykkyjä, polviseisontaa, toispolviseisontaa, kurotteluita, kävelyä epätasaisessa maastossa. Näitä liikkeitä tehdessä aktivoidaan samalla myös keskivartalon syviä lihaksia. Kaikkea sitä, mitä kehomme tarvitsee pysyäkseen toimintakuntoisena arjessa. Aina ei tarvitse suorittaa, katsoa matkaa, aikaa, sykettä, tehoa tai muutakaan. Treeni voi olla tavoitteelista, mutta myös kehoa huoltavia harjoitteita tarvitaan. Pientä lisätreeniä aivoille lisäsin poimimalla niitä harvoja puolukoita vasemmalla kädellä. Pieni hetki puuhun nojaten, taivasta katsellen ja välillä silmät sulkien ja aistien tuoksuja syksyisessä metsässä. Pari kertaa auringon paisteessa ripsahti pieni sadekuurokin, jotka eivät kauan kestäneet.


Kova nälkä tuli metsäretkellä. Onneksi olin laittanut uuniin riisi-omenapuuron ennen metsäretkeä. Maistui herkulliselta. Toiminnallista syksyä kaikille.