Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Uutta

Lisätty 29.01.2018

Uutta päin!

Uuden suunnitteleminen aina innostaa. Päässä pyörii niin paljon ideoita ja asioita, että niihin keskittyminen vaatii pysähtymistä ja suunnittelemista.

Olen vuokrannut liikehuoneen Mäntsälän keskustasta, jossa voin ottaa asiakkaat rauhassa vastaan. Kalusteita vielä roudataan ja helmikuun alkupuolella voin ottaa asiakkaita vastaan. Haastattelut, mittaukset, liiketestit, suunnitelmat sekä valohoidot on nyt mahdollista tehdä Mäntsälän keskustassa. Mäntsäläntie 1-3. 2 krs, huone 8 

Kun vuosi on vaihtunut, alkaa itselläni jo kevään odotus, vaikka talvea on vielä reilusti jäljellä. Valoisuus ja päivän pituus lisääntyvät. Vähitellen heräillään talviunilta ja havahdutaan liikkeelle. Suunnittelen keväälle erilaisia starttipaketteja, kuinka kukin saisi itsensä liikkeelle ja kuinka se kannattaa toteuttaa. valohoitoihin valohoitoihin

Sähköpostitse tai puhelimitse kanssani voi sopia tapaamisajan. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta yhteystietojen alta.

Suunnittelemisiin

Pt-Lennu