Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Vuosi vaihtuu

Lisätty 27.12.2017

Vuosi vaihtuu ja uudet suunnitelmat ovat taas edessäpäin.  Katsotaan mennyttä vuotta taaksepäin muistellen, mitä kaikkea onkaan tapahtunut.

Moni meistä myös tekee päätöksiä alkavalle vuodelle. Minkälaisia muutoksia olisi tarve tehdä, vai onko hyvä jatkaa entiseen malliin. Yrityksissäkin pohditaan vähintään kerran vuodessa tulevan kauden toimintasuunnitelmaa. Mitä tulisi tehdä toiminnan kehittämiseksi, taikka entisen ylläpitämiseksi. Onko yritys kaikin puolin kunnossa. Budjetti ja vuosikello.

Samalla tavalla olisi meidän jokaisen syytä pysähtyä miettimään henkilökohtaisella tasolla omaa henkilökohtaista toimintasuunnitelmaa. Onko kaikki kunnossa tai onko kehitettävää. Oma henkinen sekä fyysinen hyvinvointi, lisäkoulutus sekä budjetointi. Sidosryhmien ylläpito sekä mahdollinen kasvattaminen. Vuosikellon suunnitteleminen ei myöskään ole huono asia. Omat suunnitelmat voi jakaa ympäri vuoden. joku voi suunnitella tarkasti kuukausittain, tai toinen hahmottelee noin suunnilleen kehityskohteet.

Minun vuosi 2018 lähtee käyntiin uusien suunnitelmien myötä. Siirrän helmikuun alussa kotitoimipisteeni liikehuoneeseen Mäntsälän keskustaan. Siellä minulla on vastaanottohuone, jossa saan asiakkaan kanssa käytyä keskustelut, mittaukset ja liiketestit. Myös punavalo-lähi-infrapunahoidot teen jatkossa keskustan vastaanottohuoneessa Mäntsäläntie 1-3. Kuntosalille haluavien kanssa treenataan Mäntsälän Kuntokeitaalla jatkossakin.

Aina ei ole kuitenkaan helppoa tehdä tarkkoja suunnitelmia yksin. Elintapamuutos on monella mielessä, varsinkin vuoden vaihtuessa. joka paikasta tulee tuutin täydeltä tietoa, mutta mistä sen oikean löytää, ja kuinka sen saa toimimaan ja toteutumaan? Läheisten ja perheen tuki on erittäin tärkeä ja suuri asia. Toisten on tärkeää lähteä ystävän kanssa toteuttamaan uutta dieettiä tai liikuntaharrastusta. Toinen taas haluaa yksin lähteä liikkumaan. Oli tapa mikä tahansa, täysin yksin on vaikeaa selvitä isoista muutoksista ja sen tuomista haasteista. Ensimmäisten vastoinkäymisten myötä saattaa luovuttaminen olla jo kovin lähellä. Jos kunto ei lähde kohoamaan, vaan joka paikka on aina vaan kipeämpi harjoittelun jälkeen taikka paino junnaa paikallaan, eikä tiedä mitä pitää muuttaa.

Henkilökohtaisen toimintasuunnitelman vuosikelloineen voisikin tehdä ammattilaisen kanssa. Yhdessä asetetaan tavoitteet ja suunnitelmat niiden toteuttamiseksi. Välitavoitteita tarkistetaan matkan varrella. Tapaamiset sovitetaan jokaisen omien aikataulujen ja tarpeiden mukaan.

Paras lupaus uudelle vuodelle, on laittaa omat elintavat kuntoon, jotta jaksaa pysyä toimintakykyisenä. Haaveet ja tavoitteet ovat tärkeitä. Itse olen muutaman kerran tehnyt ”aarrekartan” itselleni. Siitä saa tarvittaessa itselleen energiaa ja voimaa. Kun itselläni oli ongelmia terveyden ja liikkumisen kanssa, jouduin päivittäin tekemään kuntoutusliikkeitä, jotka tekivät kipeää. Katsoin treenatessa aarrekarttaani ja kuuntelin Elan biisiä, josta sain lisää voimaa ”jaksan, jatkan vaikka väkisin. Jos ois helppoo, kaikki tekis niin” Aarrekartan olen säästänyt ja alla kuva siitä.

Kun panostat itseesi, on kuin laittaisit rahaa pankkiin. Se tuottaa itsellesi terveyttä ja kasvaa korkoa.

Jokaiselle terveellistä alkavaa vuotta 2018!