Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Tapaamisia tarpeen mukaan. Maksun voi suorittaa myös osissa. Laita sähköpostia tai ota yhteyttä tekstiviestillä tai soittamalla. yhteystiedot

Ajanvarausaikoja myös täältä: (linkki tulossa)

Tapaamisia varten on käytössämme Mäntsälässä tila, jossa voimme rauhassa keskustella tavoitteista ja tehdä esim. rentoutusharjoituksia. Lähellä on lenkkipolku ulkolenkkejä ajatellen ja läheiselle kuntosalille, Kuntokeitaalle, voimme mennä tekemään salitreeniä. Myösmuut harjoittelupaikat ovat sovittavissa.

HYVINVOINTIKURSSI PIENRYHMÄLLE:

Pitäisikö päästä liikkeelle? Kiristääkö housut? Kaipaatko vertaistukea? Pienryhmävalmennusta personal trainerin ohjauksessa. Teoriaa ja käytännön harjoituksia ulkona ja sisällä. Kerää porukka kasaan ja sovitaan aikataulut.

 

RATSASTAJILLE INTENSIIVIKURSSI: 

SOPIMUKSEN MUKAAN voin pitää esim. Neljän kerran intensiivikurssin ”Ratsastajan lihakset kuntoon”

Kurssi sisältää ratsastuksessa tärkeiden lihasten harjoituksia, liikkuvuutta sekä lihashuoltoa. 

Keskivartalolihakset. Etsitään tuntuma lantiopohjalihaksiin sekä syvään, poikittaiseen vatsalihakseen.

Vatsalihasharjoituksia, liikkuvuusharjoittelua, venyttelyliikkeitä 

Ylävartaloharjoitteita, lapatuki, selkälihakset, venyttelyitä. Kehonhuoltotunti

 

 

 

Hyvinvointia Hakemassa:

Suunnittelukäynnillä teet lopullisen päätöksen, lähdetkö valmennettavakseni. Jos päädyt tekemään palvelusopimuksen, ensimmäinen tapaaminen on ilmainen. 

 Sopii sinulle, jos haluat neuvoja ja ohjeita, kuinka lähteä liikkeelle ja pysyä liikkeessä. Jokaiselle suunnitellaan oma kausisuunnitelma yhdessä pohdittujen ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Ohjelmassa voi olla kotitreeniä, salitreeniä, lenkkeilyä, rentoutusta ja venyttelyä, ravinto-ohjausta.

Liikunta-ohjelmat saat myös sähköisesti, jolloin voit halutessasi täyttää sähköistä liikuntapäiväkirjaa, vaikka puhelimen avulla. Käytössäni on Syke-ohjelma, josta voi aina tarkistaa treeniohjeet. Tapaamiset sovitaan tarpeen ja tilanteen mukaan.

 

Tukea Tavoitteisiin:

Edelliseen hyvä jatko. Liikkuminen sujuu jo hyvin, mutta tarvitset tukea ja tsemppaajaa sekä motivaattoria. Ohjelmia ja tavoitteita sekä ravinto-asioita tarkistetaan ja pohditaan yhdessä. Tapaamisten aiheen painotus tavoitteiden mukaan.

 

 

Pysy vauhdissa ja pidä tavoitteet

Kerran kuukaudessa tapaamiset, joissa saat tukea jo sujuvaan harjoitteluusi ja painonhallintaan. Saat halutessasi ohjelmiisi vaihtelua ja uutta virtaa sekä PT:n tuen.

10 kerran tapaaminen

a´65€

5 kerran tapaaminen 

a´75€

 Henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja ohjaus

alkaen 79€

Henkilökohtainen ravinto-ohjaus

alkaen 79€, sis ruokapäiväkirjan analysoinnin, ruokavaliosuunnitelman sekä henkilökohtaisen tapaamisen (liikehuoneessa tai skype)

Firstbeat-hyvinvointimittaus

Kolme vuorokautta kestävä mittaus, joka kertoo, kuinka palaudut työpäivästäsi tai urheilusuorituksesta, onko kroppasi stressitilassa ja onko unesi riittävän palauttavaa. Henkilökohtainen palaute, joka käydään yhdessä läpi. 189€. Ryhmille hinnat sopimuksen mukaan. 

Pienryhmätreeni ulkona

Tule yksin, kaverin tai porukan kanssa pienryhmätreeniin. Ryhmän koko 5-10 henkilöä. Personal trainerin ohjauksella lämmittely, treeni, jäähdyttely ja venyttely.

 Pienryhmätreenit toteutetaan eri sisältöisinä. Esimerkkinä: kahvakuulatreeni (omat kuulat mukaan), kiertoharjoittelu, keppijumppa, sauvakävelytreeni, mäkitreeni.

 Kahvakuulatreeni: Vaatii kehonhallintaa. Vahvistaa keskikehoa, tasapainoa sekä lihaksia. Mukaan omat kuulat 6kg alkaen. Perusliikkeitä.

 Kiertoharjoittelu: Myös circuitina tunnettu harjoittelumuoto, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään erilaisia liikkeitä, minuutin ajan kutakin. Liikkeissä on sekä sykkeenkohotuksia, että lihaskuntoliikkeitä. Loppuun palauttavia liikkeitä sekä venyttelyt. Jokainen tekee omaan tahtiin joko haastaen itseään tai rauhallisesti harjoitellen.

 Keppijumppa: Kepin kanssa treenataan koko kehoa. Hartiajumit saavat kyytiä, rangalle kiertoja ja jaloille treenejä. Jokainen tekee liikkeet itselleen sopivalla liikeradan laajuudella. Kepit saa lainaksi ohjaajalta.

 Sauvakävelytreeni: Aluksi lyhyt ohjeistus sauvakävelytekniikkaan, jonka jälkeen lämmitellään ja lähdetään yhdessä sauvakävelytreeniin. Erittäin hyvä ja tehokas harjoitus koko kropalle, varsinkin hartioille sekä keskivartalolle. Neljä paria vastussauvoja vuokrattavissa. Saat tehoja lisättyä huomattavasti.

 Mäkitreeni: Jalka- ja pakaralihaksille tehotreeni. Lämmittelyn jälkeen tehokas sykettä nostava treeni ylämäessä eri tekniikoilla. Alussa lämmittelyt, loppuun palauttavat jäähdyttelyt sekä venyttelyt.

 Treenit toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi henkilöä harjoituspäivään klo 10.00 mennessä. Mukaan tarvitset liikuntaan sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät sekä täyden juomapullon. Kahvakuulatunnille oman (1-2) kahvakuulan, sauvakävelyyn omat sauvat. Sykemittari, jos on.

 Bungy pump 6kg vastussauvoja #mctmp vuokrattavissa neljä paria sauvakävelytreenin yhteydessä. Antaa uuden ulottuvuuden sauvakävelylle. Kalorinkulutus nousee 77% normaaliin kävelyyn verrattuna. Jouston ansiosta hellä käsien nivelille. Vuokra 5.00€ Pituus säädettävissä.

 Pienryhmätreenien hinta on 15€/ kerta

 Tulethan viimeistään 10 minuuttia ennaen harjoituksen alkua paikalle. 

 

Liikuntaohjauksia yrityksille

Erilaisia liikuntatunteja sopimuksen mukaan kahvakuulasta keho ja mieli-tunteihin. Mietitään yhdessä, minkälainen tunti sopisi juuri teidän porukalle. Osaamisalueeni voit katsoa esittelysivultani. 79€ sekä mahdollisesti matkakulut.

Luentoja ryhmille

Ravintoon, liikuntaan, hyvinvointiin liittyviä luentoja. Hinta sopimuksen mukaan.

Nettivalmennus:

sähköinen treeniohjelma ilman henkilökohtaista tapaamista ja ohjaamista 49€

BIOLIGHT EQUINE  a´ PUNAVALO-LÄHI-INFRAPUNAHOITO

                 hinta                  

1 X         35€

2X           64€ (a´32€)

3X           87€ (a´29€)

10X         240€ (a´24€)

VUOKRAUS: 1 VRK 59.00€        1VK  195€

 Kaikki hinnat sisältävät alv:n