Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

käytössäni on syke-ohjelma

mikä ATP, klikkaa
auktorisoitu PTauktorisoitu PT

  

 

Bungy Pump vastussauvat nyt myynnissä  https://holvi.com/shop/pt-lennu/section/valineet/

kokemuksia:

"Ihan mahtavan tehokkaat sauvat, tuntui koko kehossa! ISO KIITOS LENNU hyvistä sauvoista, opeista, treenistä ja venyttelyistä! 

 

"Oli aivan uskomattoman tehokasta, nyt todella tuntee kropassa kuinka kokonaisvaltaisesti treeni vaikutti :) Kiitos Lennu!"

Vastussauvoista tietoa täältä

 

Kuvagalleria

Personal trainer - Henkilökohtainen ohjaaja

En suunnitellut liikunnanohjaajan työstä tulevan itselleni ammattia. Tähän olen monen sattuman summana päässyt. Koulutukseltani olen laboratoriohoitaja. Työskentelen myös sairaalassa neurofysiologian osastolla.

Koululaisena en ollut parhaita liikkujia ja itselläni, monen muun lailla, on koululiikuntatunneista ikäviä muistoja. Liikunta on kuitenkin kuulunut elämääni aina jollain tavalla.

Raskausaikoina olen kerryttänyt painoani hurjasti, kolmattakymmentä kiloa, ja palautumiseen onkin mennyt aikaa ja nähty vaivaa. Kuntosalille löysin tieni nykyisen mieheni rohkaisemana. Kun liikuntakärpänen iski aikuisena vielä voimakkaammin, innostuin ottamaan asioista selvää ja lähdin kouluttautumaan liikuntakoulutuksiin ja aloitin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen. Ja siitä asti se onkin ollut menoa. Nautin tuntien pitämisestä sekä siitä, että voin olla avuksi hyvän olon löytämisessä. Koulutuksissa ylläpidän ja kehitän osaamistani jatkuvasti.

Käymiäni liikuntakoulutuksia on listattu alla.

Myös terveellinen ravinto on minulle tärkeä asia hyvinvoinnin kannalta. Suositukset muuttuvat jatkuvasti ja uutta tietoa tulee paljon. Oikean tiedon löytäminen on joskus vaikeaa. Siksi jatkuva kouluttautuminen onkin tärkeää. Omissa ohjauksissani ei käytetä ihmeellisiä pikadieettiä tai superkuureja.

Vaivoilta en ole välttynyt, joten osaan myös huomioida asiakkaidenkin vaivoja ja rajoituksia. Ahdas olka on leikattu ja kalkkia puhdistettu, kun säryt valvottivat öisin ja liikeradat kädessä rajoittuivat. Toisesta kädestä murtui hiihtoladulla kaaduttuani ranne, jonka kuntouttaminen myös vei aikaa. Astman ilmaantuminen aikuisiällä on myös antanut uutta näkökulmaa liikuntaan. Toisen jalan takareiden kireyksiä ja kipuja tutkittiin ja hoidettiin monen ammattilaisen toimesta tuloksetta kovalla kuntoutuksella. Pitkän kuntoutuksenkaan jälkeen ei parannusta tullut ja reisi päätettiin leikata joulukuussa 2015. Vaiva tunnetaan nimellä hamstring-syndrooma. Välilevyn pullistuma selässä kiusaa ja myös selän kuntouttamisestakin on pidettävä huoli. Vesijuoksusta onkin tullut minulle kuntoutuksen myötä monen muun liikunnan ohella mieluisa laji.

Ilman liikuntaa ja oikeanlaista ravintoa en olisi tässä ohjaamassa omia asiakkaitani. Liikunta antaa todella paljon voimaa ja energiaa, eikä turhaan sanota, että liikunta on lääkettä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä huolehtia itsestään. Kun itse jaksaa ja voi hyvin, saa voimia kaikkeen muuhun. Elämän ei kuulu olla pelkkää selviytymistä.

Käymiäni koulutuksia mm.

Vesijumppa- ja hydrobicohjaaja SUL 2017

PT Trainer4You 2017  lisenssitodistus P20175613

Firstbeat hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus 2017

Mindful Body lisenssi, 4 eri koulutusosiota 2015-2017

Workshop pelvic power 2015

Myofascia (Gymstick) 2015

Fuel hyvinvointitapahtuma 2015

Workshop foamroller (Gymstick) 2015

Trainer club ideapäivät 29.9.2014

Trainer club ideapäivät 17.5. 2014

Kahvakuulaohjaaja Spartan Gear

Liikunta ja ravinto FISAF

Kuntosaliohjaaja, kansainvälinen lisenssi FISAF

Kuntosaliohjaaja, FISAF

Ryhmäliikunnan ideapäivä 2009

Senior Trainer FAF, 2009

Ideapäivä aikuisten liikuttajille 2009

Liikuttajatutkinto 2007

Yrittäjän ammattitutkinto sekä Yritäjän erikoisammattitutkinto YTJ

Lisäksi unipäivät useana vuonna